Om

OM DIG

Du är ansvarig för kommunikation på ett företag eller organisation och du vet att bra kommunikation är skillnaden som gör skillnad. Du kan jobba med vad som helst för bra reklam utgår alltid från din verksamhet. Tillsammans med oss kan du skapa lösningar som gör värden lite bättre och varumärket lite starkare. Och dessutom ha lite roligt under tiden.

OM OSS

Eden är reklambyrån som utvecklar innehåll och kommunikationslösningar som tillför värde. Vi tillför värde därför att våra lösningar är en kombination av affärsmässighet och kreativitet. Det är då ett plus ett blir tre. Vi arbetar mycket med ord och vi tror mycket på ordens inneboende kraft. Så mycket att vi fokuserar på Corporate Wording – ord som gör bilden av ditt företag skarpare.

VÅRA TRE GEMENSAMMA STEG

Tillsammans med våra uppdragsgivare arbetar vi för beroendeframkallande kommunikation oberoende mediekanal.

Vi gör det i tre steg som tillsammans leder till konkreta kommunikationsprodukter.

Steg 1. Strategi.
Steg 2. Koncept.
Steg 3. Kommunikation Digitalt Analogt.

Vi gör det för att du ska få mer uppmärksamhet, mer uppskattning och mer affärer.

Vår grund är ord.
Ord som speglar din ambitionsnivå, dina affärsmål och din vision. Som gör företagets profil tydlig och begriplig. Som stärker varumärket och utvecklar relationer. Som tydliggör dina värderingar och kvaliteter som gör skillnad. Därför kombinerar vi emotionella och rationella bevis som tillsammans övertygar. Därför arbetar vi med bärande idéer som lyfter och särskiljer. Vi gör det i nya kanaler, annorlunda sammanhang, oväntade platser eller i beprövade mediemiljöer.

Allt beroende på din situation, dina behov och dina mål. Vi gör det med fokus på Corporate Wording – ord som gör bilden av ditt företag skarpare.

Ditt företag och dina ord.
Tillsammans blir det inte bara en historia. Det blir din story.  En unik historia vi berättar – i rätt tid på rätt scen för rätt publik. Med värme, humor och ärlighet. Och affärsmässighet, framförallt. Detta är utgångspunkten i allt vi gör för våra uppdragsgivare. Kalla det gärna beroendeframkallande kommunikation oberoende mediekanal.

Photo: Casey Mac

Kontakt

Vad har ni för utmaningar?


+46 8 442 02 50
info@eden.se
Nybrokajen 7, 111 48
Stockholm, Sweden


Kontakta oss direkt